Air Jordan 1 High Og “Burgogne Crush” blir avslöjad

Vi är inte ens förbi den allra första månaden 2021 såväl som vi redan förstår att det kommer att bli ytterligare ett stort år för AJ1. En av de mest kända sneakers som finns, Michael Jordans signatursko som först gjorde sin debut på domstolen tillbaka på 80-talet, liksom till och med decennier senare stannar det som ett av de mest framträdande paren där ute. Med allt som sagt kommer den kommande Air Jordan 1 High Og “Burgogne Crush” definitivt att sitta där uppe bland storheterna, liksom här är vad vi förstår hittills.

Mock-up med tillstånd av Home of Heat, “Bourgogne Crush” fungerar ovanpå en “segel” -tumbled läderbas medan vitt vinröda mocka paneler gör sin metod i hela den övre för en smörig slät i form och finish. Stealthy svarta accenter gör sin metod till snören såväl som Nike Swooshes, vilket resulterar i den traditionella röda, vita och svart färgkombinationen som denna sko är populär för.

Nere nedan kommer du att förses med en skarp vitluftsula, liksom den sedan avrundas med en kompletterande gummi yttersula under foten, och slutför den världsberömda Air Jordan 1-estetiken som vi alla förstår såväl som kärlek.

När det gäller ett släppdatum måste du vänta fram till semestern till polisen Nike Air Jordan 1 High Og “Burgogne Crush”, så sitta tätt. Låt oss förstå vad du tror på den kommande färgen, liksom när du är här, kan du också ta en detaljerad titt på 2021: s Off-White X Air Jordan 1 “Canary Yellow”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *