Moca X Vans Holiday Pack 2021 hyllar Kalifornien

med tanke på att övergången från halvpipan till gatorna för många år sedan har Vans värd för samarbeten som förblir mycket eftertraktade – ständiga erbjudanden inkluderar färgvägar skapade av Palace Skateboards, A Badande apa och till och med tungmetallband Metallica. Idag dyker det utmärkta Kalifornien-uppfödda skridskotrycket till dessutom i konstvärlden med hjälp av ett partnerskap med MOCA (Museum of Contemporary Art) i Los Angeles.

Sneakerheads är inte främling för co-märkta ensembler mellan skåpbilar och museer. År 2020 samarbetade Vans med MoMA (Museum of Modern Art) i New York City. Den här gången kommer den kommande MOCA X Vans Holiday Pack 2021 att hylla Kalifornien genom att ställa ut verk från konstnärer Judy Baca, Brenna Youngblood och Frances Stark.

Bild med hjälp av Vans
Ensemblen består av tre fläktfavouritbilar silhuetter: SK8 Hej, slip-on och autentisk. Alla par upprätthåller sin konventionella byggnad och pryder konstnärernas signatur touch, samtidigt som de också hänvisar till en del av Kaliforniens historiska bakgrund.

Om du är en dödhård Vans-samlare, har vi inga tvivel om att du har planer på att kryssa för MOCA X Vans Holiday Pack 2021 från din måste-ha-lista. Var noga med att vara inlåsta i idealisk här hos den enda leverantören för alla nuvarande VANS -släppdatum eftersom dessa är enligt schema för att sjunka den 12 november. I relaterade nyheter återförenas Palace X Vans för en trippy svampinspirerad SK8-HI-samling.

Bild med hjälp av Vans

Bild med hjälp av Vans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *