Missa inte Feng Chen Wang X Converse Chuck 70 “2-i-1” Pack!

Om du är ett stort fan av den traditionella kon men du är på humör för något lite annorlunda, så är Feng Chen Wang X Converse Chuck 70 “2-i-1” -paket bara för du. Hennes andra partnerskap med American Footwear Imprint den här säsongen, det kommer att minska imorgon den 19 oktober kl. 9 på Converse UK!

Lansering i två unika färgscheman inklusive “Natural Ivory” såväl som “Persimmon Orange”, är denna DIY-inspirerade sort till skillnad från allt vi har sett tidigare. Med Chuck -silhuetten till en helt ny nivå har duvasbyggnaden såväl som vulkaniserad mellansula båda fått ett dekonstruerat utseende som får dig att se dubbelt.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Som om du skalar skikt från en lök kan du ta en sniktitt på vad som ligger inom. Denna avantgarde-estetik utvidgar all metod såväl till botten som hälen, där du på samma sätt kommer att upptäcka en delad co-märkta Converse-registreringsskylt samt två vävda dragflikar.

Låt oss officiellt leda vår metod imorgon den 19 oktober kl. samling! I tillhörande nyheter fungerar cookie -monstervibber på Ambush x Converse Chuck 70!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *