Boost verifierad för Yeezy Basketball ‘Quantum’

någonsin med tanke på att Yeezy Basketball ‘Quantum’ läckte tillbaka i december förra året, Sneakerheads överallt hade bara en oro i åtanke: vad är mellansulan gjord av? Tja, tack vare Sneaker Insider @wavegod_thelegend har detta nu bekräftats 100%!

Betraktas av många som en av de mest hypade Yeezy Fitness -instruktörerna hittills, markerar ‘Quantum’ Kanye Wests allra första förflyttning till basketskornas värld. Med ett mönster som liknar en slående likhet med ‘Zebra’, klänningar i övre, med en serie transparent passande sicksackar som präglar sidopanelerna. Black Suede gör sin metod till kragen, som sträcker sig långt över vristen för ytterligare stöd, vilket gör dessa idealiska för domstolsanvändning.

Nere nedan upptäcker du en halvtranslucent mellansula som hem en full längd förbättrar enheten. Ja, det har verifierats att vara de tre rändernas utmärkta Pebble -dämpningsteknik som har gjort vågor med tanke på att den debuterade tillbaka 2013.

Med alla dessa i handbilder som kommer till vänster, höger, såväl som mitt, är det riskfritt att anta att Yeezy Basketball ‘Quantum’ kommer att minska ganska snart. Låt oss förstå om du tar tag i ett par för din samling, såväl som när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder via WAVEGOD_THELEGEND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *