Släpp detaljer för Patta X Nike Air Max 1 “Noise Aqua” dyker upp

Om du fortfarande är salt efter att ha tagit L på “monark” -paret, stress inte så bra ännu, som släppdetaljer För Patta X Nike Air Max 1 “Noise Aqua” har just avslöjats! Paret är en del av ett bredare partnerskap mellan den Amsterdam-baserade sneaker-återförsäljaren såväl som Nike som har varit kontinuerlig i många år, med den legendariska Air Max 1 som används som fokus för partnerskapet denna gång runt omkring.

Först introducerades 1987, AM1 designades av Tinker Hatfield såväl som den allra första Nike -sneaker någonsin som visade synlig luftteknologi, vilket gjorde den revolutionerande. Sneakeren etablerade snabbt en kult som uppfyller samt förblir en av de viktigaste silhuetterna i skodon till denna dag, vilket gör den perfekt för Patta att arbeta med.

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Noise Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Noise Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Det här paret är dekorerat i en ren färgväg som består av vit, grå såväl som blått. Samarbete, med titeln “Waves Not Cycles”. Nikes signatur Swoosh -logotyp läggs på såväl sido som mediala sidor, medan dubbla Nike/Patta -varumärken finns på tungorna. Sneakers är också inställda på att hitta totalt med förpackningar med begränsad utgåva samt en ankel.

Tillsammans med skorets utgåva kommer en hel klädkollektion också att introducera i liknande färger. Oavsett vad du försöker polisen från samlingen, är den stora nyheten att hela förpackningen kommer att introducera via Patta den 29 oktober, som följdes av en bredare utgåva på Select Retailers den 5 november. Se till att hålla den inlåst just här på den enda leverantören för allt det senaste såväl som när du är här, inspektera din allra första titt på den off-white X Nike Air Force 1 Mid!

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Noise Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Noise Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *