Nike Air Huarache “Scream Green” från 1991 gör ett comeback

Det finns många sneaker -utgåvor som vi är säkra på att ni alla har missat särskilt om du är ny i scenen såväl som en av dem Skulle vara Nike Air Huarache “Scream Green” från 1991. Efter att ha sagt att du måste börja räkna dina välsignelser i år eftersom den Oregon -baserade sportkläder Gigantic kommer tillbaka till paret såväl som det vi förstår hittills!

Ursprungligen introducerades 1991 av ingen annan än den legendariska Tinker Hatfield, var “Scream Green” en av OG -färgvägarna i Air Huarache -silhuetten. Allt tack vare Neoprene-tillverkade övre, skorna slutade snabbt vara ett av Swoosh-märkets mycket populära silhuett som ofta gillade för sin sockliknande passform.

Bild med hjälp av asfaltgold
Mycket som den retroed versionen 2014 som du kanske har missat, återgår sparken med alla standardfunktioner som vi alla förstår såväl som kärlek. Vackert täcker det tumlade läder exoskelet bur i fotfoten är en utmärkt vit ton, förenad med en “hyper kunglig” såväl som “skrikgrön” neoprenbas som garanteras att vara en omedelbar huvudgångare var du än går. Att höja utseendet med en pop av kontrast är en snygg svart färg som faller på det traditionella cirkulära emblemet på tungan såväl som den halvtranslucent gummiaspekten på hälen för den signaturen Nike Air Huarache-estetik som är känd som någonsin. Allt detta sitter ovanpå en komprimerad fylon-mellansula som inte bara levererar en upprörande mängd komfort samt dämpning, men på samma sätt extrem mångsidighet som gör det möjligt att använda Huaraches för att köra.

Ställ in på att minska de kommande veckorna med hjälp av Nike’s SNKRS -appen samt välja köpmän globalt, se till att du håller den inlåst i idealisk här på den enda leverantören för din finaste möjlighet att polisen Nike Air Huarache “Scream Green” Förutom när du är här släpper den ultimata X Nike SB Dunk Low Spring/Summer 2021 den här veckan!

Bild med hjälp av asfaltgold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *