En speciell titt på Axel Arigato Clean 90 & Marathon Runner

Varje när ett oberoende sneakervarumärke i ett tag kommer med den modifieringarna vad som helst – liksom det är där Axel Arigato kommer in. Introduktion 2014 med en störande agenda , deras sneakers är lika unika som de kommer, liksom den helt nya rena 90 såväl som Marathon Runner är definitivt inte annorlunda.

En övergripande spelväxlare, Clean 90 är tillverkad av 100% läder samt handgjorda i Portugal. Över sin rena vita övre kommer du att upptäcka Tori Bird -broderier i en mängd färgglada toner. Du kommer också att upptäcka Luxe Gold “Arigato” -skript längs mediala sidopaneler för en överdådig i form och finish.

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

När det gäller maratonlöparen hänvisar den till det chunky sneaker -mönstret som är allt populärt i dag. Även om det verkar som om det är gjord för att träffa banan, kan den rejäl vikten göra detta lite svårt, men det är perfekt för att ströva dina saker både på gatan såväl som på banan. Med ett läder, nät samt nylonkonstruktion är det perfekt för alla förhållanden.

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Tillgänglig just nu direkt från Axel Arigato, Axel Arigato Clean 90 samt Marathon Runner prissätts till £ 175 samt £ 200, vilket är vansinnigt stort värde när du tar hänsyn till exakt hur väl de är gjorda. Om du vill sticka ut från mängden, så har dessa ditt namn skrivna runt det, så ta ett par innan de erbjuder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *