En bättre titt på Nike SB Dunk Low “Club 58”

Vad är det inte att gilla med Nike SB Dunk Low “Club 58”? I dag exponeras av Sneaker Insider @RepGod888 och fungerar som en andlig uppföljare till Blazer Mid “Club 58” som gjorde sin stora debut tillbaka 2018.

Inspirerad av den traditionella Ford GT40 från 1968 24 timmar av Le Mans, “Club 58” görs helt upp i ljusblå mocka med en vit läder Nike Swoosh som skjuter över sido såväl som mediala sidopaneler. Detaljerad i svarta, snören binder vad som helst tillsammans för en vackert kontrasterad look.

Bild med hjälp av repgod888

Bild med hjälp av repgod888

Bild med hjälp av repgod888
Antalet “58” pryder såväl tungan som en klack som en nick till den kollektiva skategruppen som utvecklats av arbetare och butiksägare, samt att avrundas allt är en ren vit mellansula som är fodrad med en stark orange yttersula, slutföra den Grundläggande men ändå slående dunk låg estetik.

Ganska mycket annat förstås om Nike SB Dunk Low “Club 58” just nu i tid, även om rykten har det som dessa kommer att introducera före årets slut. Låt oss förstå vad du tror på den här helt nya färgvägen, liksom i tillhörande nyheter, den högsta inspirerade Nike SB Dunk Low “Stars” tappar tidigt nästa år!

Bild med hjälp av repgod888

Bild med hjälp av repgod888

Bild med hjälp av repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *