Adidas av Raf Simons Ozweego får en blank krommakeover

som om adidas av Raf Simons Ozweego inte redan var iögonfallande, den belgiska modedesignern just har gett sin signatur sneaker en kromad makeover som är svår att ignorera. Bestående av sex unika färgvägar fick vi faktiskt en sniktitt i samlingen i juni förra året!

När du anländer till svart, grå, vit, rosa, röda och blå färgalternativ är den övre halvan av varje sko utformad från ett slätt matt läder och är färgblockad till perfektion. Med det sagt, när du rör dig nedåt upptäcker du att den har belagts i en speglad TPU -film, som hyllar 70 -talets glam -rock -era som var central för RAF Simons inspiration för säsongen.

Varumärke hålls till ett minimum här, med RAF: s namn skrivna på tungorna, och tre vertikala ränder som präglar hälregionen och påminner dig om att detta verkligen är ett adidas -samarbete.

Ställ in att släppa den 23 maj, medan den helt nya adidas av RAF Simons Rz Ozweego Colourways kanske inte är för alla, de förtjänar definitivt en plats i din rotation. Låt oss veta om du tar tag i ett par, och när du är här, titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *