Se vår unboxing av Nike Air Max 270 React Triple Black

av alla de nya fitnessinstruktörerna som dyker upp 2019 Det är Nike Air Max 270 React som bara kan gå ner som det mest minnesvärda. När allt kommer omkring, här är en modern silhuett som tar det ikoniska luftsystemet till en hel ‘nother nivå!

Här på den enda leverantören HQ var vi glada över att få tag på den senaste färgvägen. Air Max 270 React Triple Black, annars förstås som ‘hiphop’, sportar ett verkligt flexibelt såväl som vinterklara färgschema. Om du ännu inte har investerat i ett par monokromatiska tränare, kan det vara värt att ställa in till Chris’s Top -Down -recension …

Varje färg på Air Max 270 React påverkas av en annan kreativ rörelse från 1900 -talet. Detta par firar den gamla institutionskulturen som kom till att visa de tidigaste dagarna av hiphop. Det är enkelt såväl som att bagatelliserade men ändå handtag till att sticka ut från mängden.

Int’l frakt

Köp nu

Från den enastående dämpningen av det stora luftsystemet till de hållbara syntetiska täckta överdelarna, dessa är inte bara gatuklara men mer än utrustade under de kyliga månaderna av vintern. I True Run DMC -stil syns ett guldkedjetema för den inre enda enheten.

Air Max 270 React Triple Black är en av ett antal nu erbjuds via Nike UK!

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *