Yeezy Improv 350 V2 ‘Clay’ får ett bekräftat släppdatum

Om du missade gårdagens nyheter, Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Clay’ slutligen läckt ut. Dessa bilder gav en djupgående titt på vad som kommer att komma. Liksom massor av Kanyes mycket mer tilltalande mönster, var det här paret snabbt att orsaka tvist online.

En följare av @TheSolesupplier skrev: “Ser ut som den här färgen dödade silhuetten från den statiska skoen smh. Mordet var fallet de skrev.”;

Det är en fördömande dom men inte alla hatade på den här skon och låt oss inse det, dessa kommer fortfarande att vara snabba att sälja! Enligt läckakonton kommer lagerkörningar att vara begränsade för “lera” eftersom detta är en “speciell release”;.

Om du är en av de massor av det som faktiskt gillar den här färgen, är du nöjd med den aktuella uppdateringen. Läckt med hjälp av @vladtv kommer ett släppdatum långt förr än väntat. Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Clay’ ryktas att lanseras lördagen den 30 mars.

Detta är en av flera Yeezys som kommer i vår inklusive 350 V2 ‘Hyperspace’ som just avslöjades. Ta en närmare titt här och håll dig uppdaterad för mycket fler uppdateringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *