Release påminnelse: Missa inte Air Jordan 1 Vintage High Og “Light Smoke Grey”!

Väntan är nästan över. Den allra första läckte tillbaka i mars, Air Jordan 1 Vintage High Og “Light Smoke Grey” är, händerna ner, en av de mest efterlängtade färgen under hela året. Ett brinnande tillägg till alla typer av samlingar, det kommer att introducera i morgon morgon klockan 8 den 11 juli!

Med en slående likhet med Dior X Air Jordan 1 High som sjönk förra veckan, har “Light Smoke Grey” ett premiumläder samt mockkonstruktion. Målad i en ren grå såväl som vit palett, kunde Nike just ha lämnat den där så bra som de redan hade haft en vinnare, men de har injicerat en streck av “varsity röd” runt vristen för en fräsande het Kontrastpop som säkert kommer att vända huvudet vart du än går.

Bild via Nike
Swoosh som beskriver nådar de laterala såväl som mediala sidopaneler, liksom för att avrunda allt, är Air Jordan 1: s ikoniska bevingade basket tema fint, slutförd den rena skurna estetiken.

Nike Air Jordan 1 “Light Smoke Grey”, som förväntas erbjuda ut på några sekunder, bör inte missa, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören om du vill försäkra dig om i imorgon den 11 juli! Låt oss förstå om du tar tag i ett par, liksom i tillhörande nyheter, seriösa union La vibes fungerar på Air Jordan 1 Mid SE “Black Toe”!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *