De två bästa paren från de off-white X Nike Dunk Low “The 50” -paketet är off-white exclusives

sneakerheads har öppet talat om Virgil Ablohs senaste Nike-samarbete med titeln “The 50” i flera månader nu, med nu, med Det mest populära ämnet är vilken av de 50 olika dunkarna är gynnsamma? Efter mycket övervägande är det tydligt att majoriteten av människorna är ute efter att klara antingen de första eller 50: e variationerna, som för sammanhanget är trippelvita och trippel svarta alternativ. Till skillnad från resten av förpackningen har de inte komplexa färger och extra detaljer.

Medan fans av varumärkena var på väg att få tag på dessa iterationer, har Off-White nu avslöjat genom sitt Instagram-konto att dessa par i synnerhet kommer att finnas tillgängliga uteslutande genom en lotterirelease från off-white detaljhandelsplatser. Kan detta göra dessa par till en enklare polis än hur resten av förpackningen släpps (via SNKRS exklusiv åtkomst)? Vi är osäkra på, men i vilket fall de inte kommer att vara lätta att få tag på!

Bild genom off-white

Bild genom off-white
Paret “01/50” sparkar av saker med en “vit/smör” -färg som ger upp en neutral-hued-estetik med föråldrade detaljer över mellansulan för en trendig look. “50/50” sneaker följer med en kontrasterande trippelsvart utseende, med lila och silver accenter som ger ytterligare en ren och enkel färg. Nike Swoosh-logotyper, zip-bys och extra snören finns över båda paren, vilket gör det snabbt uppenbart att det här är off-white samarbeten.

Om du vill ta hand om någon av dessa off-white X Nike Dunk-låga, gå vidare till Off-Whites Instagram-konto och gå in i lotten själv, eftersom de inte lever mycket längre. Se till att hålla det inlåst i bäst här hos den enda leverantören för alla de senaste sneaker -nyheterna och uppdateringarna och medan du är här kolla in Undefeateds senaste Nike -kapsel!

Bild genom off-white

Bild genom off-white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *