Nike Women’s Air VaporMax Plus är dynamisk i rosa och svart

The Air VaporMax Plus har tagit över 2018 med två nya dynamiska färger för kvinnor, i hyper violet och tropisk solnedgång.

Nike har precis lagt till en tredjedel i samlingen och har just debuterat en ljusrosa och svart återgivning av uttalande sneaker.

Efter att ha tagit en sniktitt vid den kommande utgåvan, besviken inte denna VaporMax Plus -skapelse med sina spektakulära tonskuggor som passar för sommaren.

Nike’s futuristiska luftdesign har fått oss att drömma om att smutta cocktails i solen till Sunset Orange till Sunset Orange.

Denna sneaker är utrustad med VaporMaxs signatur “VM Air” -fylld gummiband och har tyngdkraftsförmågan som kommer att dämpa varje steg.

Kvinnornas Air Vapormax är utklädd i trendiga syntetiska överlägg, är både retro och otroligt modern.

Perfekt för parning med 90 -talets inspirerade svart denim, Air VaporMax Plus i rosa och svart är garanterat att bli ditt djärvaste tillbehör.

Även om dessa spark inte har ett officiellt släppdatum ännu, säger Rumor att Nikes svarta och rosa stil kommer att anlända senare denna månad.

Om du är desperat efter att lägga till denna enstaka luftvapartormax plus färgväg till din samling, se till att hålla dig anpassad till de enda kvinnorna för VIP-uppdateringar före lanseringen.

Har du några bra nyheter? Maila oss direkt till newsbox@thesolesupplier.co.uk för din chans att presenteras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *