Topp 5 chunky löpare smyger som erbjuds att köpa just nu

90 -talets återupplivning är tillbaka i full effekt.
Mot slutet av 2017 gungades skorspelet av den chunky löparen Silo, liksom medan många fortfarande gynnade över mer hypade modeller, “pappa skon”; gjorde ett comeback.

Slipan har fått en stor mängd dragkraft under de senaste månaderna, eftersom framstående varumärken släpper sin egen chunky löpare estetik.

För närvarande finns det ingen borttagning av frontrunner för trenden, men Balenciagas hastighet såväl som Triple S -mönster är extremt populära, liksom Adidas ‘Yeezy Wave Runner 700.

Vi har sammanställt de 5 bästa chunky löpare sneakers som erbjuds att köpa just nu, vilket gör det ännu enklare för dig att vara på mönster i år! Inspektera dem nedan:

1. Nike Air Humara
Nike’s All-Terrain Slip gjorde en avkastning i slutet av 2017 och avslutade ett fantastiskt år för återförsäljaren. Det fanns också ett partnerskap med framstående skateboard varumärke Ultimate verkligen odödlig.

2. Adidas Prophere
Adidas ‘chunky löpare iteration landade mot slutet av 2017 och skröt av en aldrig tidigare sett estetik. Ett stickat material täcker toppen av smygen, medan en tjock mellansula sitter under foten.

3. Asics Gel Diablo
Sov inte på Asics. Gel Diablo har varit en favorit i skorspelet från tillbaka på 90 -talet, liksom nyligen återigen återuppstått som en del av ett partnerskap med Kith samt Ronnie Fieg – Ultimate Dad Shoe.

4. Balenciaga hastighet
Höga modemärke Balenciagas hantering av den chunky löparen inkluderar en stickad stretch -strumpa övre ovanpå en chunky mellansula. Premie.

5. Adidas Yeezy Wave Runner 700
Adidas Yeezy Wave Runner 700 utlöste vågor i skorspelet efter att vi såg Kanye använda ett par i mitten av 2017. Några människor hade tur såväl som hanterade för att få sig ett par, liksom det kommer att ske en ombyggnad som händer i år också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *