Supreme X North Face Fall/Winter 2019 -kollektionen sjunker denna torsdag

Den helt nya Supreme X The North Face -samlingen tappar denna torsdag och det är ett av de högsta samarbeten hittills. Denna samling hedrar själva “Big Apple” och visar allt vi känner och älskar om denna skatebutik.

Med på sig Baltoro-jackan, bergjackan, huva tröja, t-shirt och vattentät ryggsäck, har dessa bitar prydd med en av de mest kända symbolerna genom tiderna. Detta samarbete är emblazonerad med djärva utskrifter av Frihetsgudinnan och hyllar skridskoens rötter.

När Baltoro-jackan kommer med vattentålig nylon som används över sin helhet och en förpackningsbar huva, måste detta stycke vara höjdpunkten i kollektionen. Sittande vid sidan av detta är den fullsömda Nylon Mountain Jacket och naturligtvis en mängd hoodies och tees som framträdande har dubbelt varumärke.

Slå Supreme Physical Platser och online från 31 oktober, se till att du undrar dig själv till Supreme X The North Face Fall/Winter ’19 -kollektionen. Håll den låst till den enda leverantören för alla de bästa nyheterna och utgivningarna från sneakersamhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *