Stone Island avslöjar det andra kapitlet i sin FW 21 Shadow Project Collection

Efter att ha avslöjat den första delen av samlingen i augusti är Stone Island tillbaka och redo att visa upp kapitel två av sin FW21 Shadow Project Collection. Denna nyaste som ger visar en rad färska ytterkläder, stickkläder, byxor och mycket mer.

Till synes ledande dessa nyaste erbjudanden ser vi ett par trendiga nylonpuffersjackor klädda i isblå och pistaschgröna toner. Som är vägen med Shadow Project, dessa bitar är komplett med det berömda Compass Arm-märket klädd i en överallt svart nyans. Dessutom ser vi också en Gillet-version av det isblå-blue-erbjudandet.

Bild genom Stone Island
På andra håll i samlingen ser vi utvalda bitar klädda i en bomullstopp. Dessa bitar anländer med ett smockliknande utseende och har vinkelgrisar, med en trio av toner.

Bild genom Stone Island
Medan Shadow Project -samlingar av gamla använder starkt mörka neutrala toner, är det verkligen inte fallet här. Denna nyaste kapsel sportar en rad höstliga och vintersäsong nyanser med oliver, gula, vita, marinblå och gröna.

Hela samlingen finns nu på Stone Islands plats och på platser för tegel och murbruk. I andra nyheter är det andra Louis Vuitton X Nigo -samarbetet oapologetiskt djärvt.

Bild genom Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *