Wood Wood går Intergalactic för sina vår/sommar 2022 -erbjudanden

Efter att ha omfamnat klassens konstkonst för sin höst/vinter 2021 -kollektion verkar det danska Streetwear Imprint Wood Wood har sina sevärdheter på andra influenser. Denna mest nuvarande vår/sommar 2022 -kollektion hämtar inspiration från det yttre rymdets enorma och visar en rad arvsilhuetter för både män och kvinnor.

Detta mest nuvarande sortiment har en räckvidd av stilar med arbetskläder, sportkläder och mindre skräddarsydda påverkan alla på showen. Inkluderade i gruppen ser vi skräddarsydda jackor och byxor, arbetskläderjackor, bombplaner, hoodies, mössor, cardigans, tees och mycket mer.

Bild med hjälp av träved/ Philip Messmann
För att hjälpa till att förstärka idén om det enorma rymdets enormahet har Wood Wood samarbetat med den brittiska konstnären och musiker JerkCurb för att producera en serie grafiska mönster. Ofta kännetecknas av tecknade illustrerade stycken, sitter Jerkcurbs konstverk i kontrastiskt över Jersey Ytterkläderbitar samt en Lambool Jacquard Crewneck. Designer har en rad komplexa broderier och iögonfallande varelser.

Med tanke på vårens/sommarpåverkan av denna samling har sortimentet ett antal färgglada färger mot bekanta neutrala, alla arbetar tillsammans för en eklektisk visning av nyanser. Full Wood Wood Spring/Summer 2022 -kollektionen finns i varumärkets butiker och på sin webbplats. I andra nyheter återvänder Arc’teryx Veilance med en framstående SS22 -samling.

Bild med hjälp av träved/ Philip Messmann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *