Den kommande Adidas Clog är galnare än Yeezy Foam Runner

Med sommaren som kommer upp precis runt hörnet är det dags att börja tänka på din strandrotation. Om Crocs Cogs är lite för grundläggande för dig och Yeezy -bilder och skumlöpare inte är din sak, det ser ut som att varumärket med de tre ränderna kan vara på väg att vända sommarsko -spelet upp och ner med en mystisk adidas -clog – och här är det Allt vi vet hittills!

Till skillnad från allt vi har sett tidigare, har den tyska jättens nyaste tag på CLOG -silhuetten en fullständig EVA -skumkonstruktion och är målad i en “trippelsvart” färgväg. En serie perforeringar skjuter över de laterala och mediala sidopanelerna, medan sju mycket mer är prickade längs toeboxen för extra andningsförmåga. Medan objektglas i allmänhet håller saker ganska enkla och diskreta, har Adi lagt till en Climacool Vento -inspirerad mellansula i detta par, vilket resulterar i en extra chunky look som säkert kommer att ge dig lite höjd.

Bild genom Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Sockliner är utformad från ett lätt neoprenmaterial, och tre vertikala ränder går ner i hälen i vitt, liknande det du hittar med Yohji Yamamotos Y-3-undermärke. För att runda det hela är tungan dekorerad med en enda adidas-logotyp och slutför den riktigt one-of-a-kind estetiken.

Ganska mycket ingenting är känt om adidas clog “trippel svart” just nu i tid, men våra källor säger att en sommarlansering är överhängande. Låt oss veta vad du tycker om denna mystiska modell, och i relaterade nyheter, kan detta vara Yeezy Foam Runner V2?

Bild genom Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *