OAMC X Adidas Type-O6 omarbetar helt ZX-serien

De tre ränderna går ut med ZX-linjen den här säsongen. När A-ZX-serien går starkare än någonsin har de nu återförenats med Luke Meier för OAMC X Adidas Type-O6. Förhandsgranskade först hela vägen tillbaka i januari under etikettens höst/vinter 2020 Runway Showcase, här är allt vi vet hittills.

Bild via adidas
Typ-O6, som ger de odefinierade en fullständig omarbetning från grunden, finns i fyra färgvägar inklusive “Sand”, “Olive Drab”, “Dust White” och “Black”. Genom att anta varumärkets signaturutilitaristiska estetik görs var och en med premiumläder i hela, tjockt tre randmärke längs sidopanelerna, en överdimensionerad hälflik och naturligtvis ett växlingssättssystem som gör det lika tufft som någonsin.

Nere nedan kommer du en ombildad vridmellansula som görs i en serie luftvappliknande baljor, och det skulle inte vara en OAMC-sko utan det tekniska verbiaget som är etsat på framsidan.

Bild via adidas
Lanseringen den 11 november kanske OAMC X Adidas Originals Type-O6 inte är för alla men det finns ingen tvekan i någons sinne att denna samling är en ganska eld. Låt oss veta vilken färgväg som är din favorit, och i relaterade nyheter fortsätter BAPE X odefeated X Adidas ZX 8000 den legendariska kollaps!

Bild via adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *