Här är vad som händer i årets Nike -medlemsdagar!

Nike Members Day är slutligen här såväl som här är vad som har organiserats de närmaste dagarna! På språng lika mycket som Air Max Day som vi har firat med tanke på att 2014 har Beaverton -varumärket fyllt veckan full av upplevelser, erbjudanden samt produktdroppar. Oavsett om det är en samling speciella sneakers eller en onlinechatt med speciella gäster, vill du verkligen inte missa!

Alla dessa saker kommer bara att erbjudas Nike -medlemmar, så om du inte är en så se till att du slutar vad du gör såväl som indikation på gratis ideal nu!

Int’l frakt

Se mer

Ny institution air max

Den 22 mars tog Nike tre berömda Air Max -mönster och fortsatte dem för nästa generation. Bestående av Air Max 90, Air Max 95, liksom TN Air Max Plus, dessa samlades för att skriva “Kiss My Airs” -samlingen!

Int’l frakt

Se mer

Fundament för framtiden

Om du inte är på SNKRS -appen, gå på den ideal nu, eftersom 23 mars kommer att se en online -konversation med AZ samt en rad speciella gäster för att prata om deras liknande för luft och exakt hur de driver Sneaker -kulturen framåt för de kommande generationerna. Detta måste vara bra för Swoosh -fans!

Int’l frakt

Se mer

Style din luft

Uppenbarligen måste ditt sneaker -spel vara på plats men det indikerar inte att du måste äventyra din garderob. Den 24 mars kommer Nike att minska ett medlemsspecialerbjudande så att du kan få utseendet du gillar utan att bryta banken!

Int’l frakt

Se mer

Fresh Air Day

Stäng av SNKRS -appen för en sekund och ta andetag. Från online -sessioner på Nike Training Club till idéer samt tekniker på Nike Run Club kommer Beaverton -varumärket att dyka in i träning som handlar om andetaget den 25 mars. Du får också allra första få tillgång till den nuvarande löpningen och utbildningen också!

Int’l frakt

Se mer

Air Max Day Live

Air Max Day 2021 är här såväl som det kommer att bli en enorm! Ett världsomspännande evenemang i grannskapet såväl som kultur som gör Air Max till vad det är idag, du kan få tillgång till många ultra speciella utgåvor. Detta är bara strikt för medlemmarna, så om du inte är registrerad ännu gör det idealiskt nu!

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *