En närmare titt på Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Antlia’

Efter att ha fått vår första titt på Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Antlia’ förra veckan, vi tittar nu på den varmt förväntade Kanye -skon. Uppkallad efter en konstellation i den södra himmelhalvklotet markerar detta den sjunde 350 V2 som kommer att släppas bara i år, och det är ett garanterat behov av COP!

På samma sätt som den “statiska” var en transparent randig version av “trippelvita”, är “Antlia” en transparent randig version av “smöret” som tappade tillbaka i juni 2018. Målad i en grön-yg gul nyans, den är Utrustad med en strumpliknande Primeknit-övre som är lika bekväm som den blir. En förbättrad mellansula i full längd tar sig ner nedan, och detta är fodrat med gummi gummi för extra grepp och extra hållbarhet.

Nu, om du planerar att hantera Yeezy förbättra 350 v2 ‘antlia’, måste du lyssna upp! Enligt Sneaker Insiders Yeezy Mafia kommer dessa att vara en “speciell utgåva”, så de kommer mycket att se en mycket begränsad körning när de sjunker. Om du är en fan, se till att hålla den låst på den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas, och medan du är här, titta på Adidas full sneaker -sortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *