En till fots titt på Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
När vi fick vår första titt på Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ tidigare denna månad, var vi inte riktigt säkra på hur vi skulle känna. Även om att få ytterligare 700 färgvägar är absolut något som vi måste fira, såg renderen bara för lik för förra årets “statiska” utgåva. Nu har Sneaker Insiders Yeezy Mafia släppt ut massor av fotskott, och de har helt ändrat oss.

Troligtvis en av de bästa adidas -sneakeren 2019, “sjukhusblå” är mycket subtil men mycket slående samtidigt. Den bästa blandningen mellan “salt” och “tröghet”, gråaktiga blå toner tar över hela övre, som är gjord av en nät och mocka kombination som bara är ren lyx.

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Nere nedan hittar du en aggressivt utformad mellansula som innehåller en full längd förbättrar enheten för komfort som verkligen förändras spelet. Detta berörs med skimrande silverfärger runt hälen och fodrad med en mörk kolgummi yttersula, och slutför utseendet.

Definitivt en av Kanye Wests bästa sneakers någonsin, Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ förväntas sjunka bara en dag efter debuten av hans “Jesus Is King”; Album den 28 september. Kommer du att ta ett par? Låt oss veta vad du tänker på och håll dig uppdaterad för mycket mer frisläppsinformation när den utvecklas!

Bild med hjälp av Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *