Kylie Jenner retar Travis Scott X Air Jordan 1 Låg “Reverse Mocha”

Efter att ha upptäckts på Feet of Stormi tidigare denna säsong har Kylie Jenner nu tagit till Instagram Story för att reta den vuxna versionen av Travis Scott X Air Jordan 1 Låg “Reverse Mocha”, och för att vara ärlig är det så mycket bättre i handen än vi tidigare trodde. Med några subtila tweaks här och där jämfört med GS -paret, låt oss komma på nära håll och personliga med La Flames nästa Swoosh -sko!

Bild via Kylie Jenner
Int’l frakt

Se mer

En inverterad uppfattning om 2019: s “Dark Mocha”, denna Air Jordan 1 Low ser ut som om den fungerar ovanpå en jordnära brun mocka bas medan skarpa vita läderpaneler lindas runt ToBox, hälen och snörningssystemet. Till skillnad från Stormis skolpar, doppas Backwards Swoosh i helt svart. Även om det kan verka lite konstigt att båda paren är något olika, gjorde Travis samma sak förra året med Air Max 270 React Eng “Cactus Trails”. Om du kan kasta ditt sinne tillbaka till 2020, hade småbarnsparet faktiskt en Swoosh redan på sido- och mediala sidopaneler.

Nere nedan hittar du en off-white Nike Air-mellansula som erbjuder en vintage vibe, och runt baksidan, kaktus jack emoji och bevingade basket-insignier är båda sömda i vänster och höger häl. Naturligtvis kan du inte prata om denna Air Jordan 1 utan att nämna de djärva röda snören. Medan detta par kommer med ett konventionellt par vita, ser det ut som den Houston-födda rapparen kommer att byta upp saker med en kontrasterande röd uppsättning också.

Bild via Kylie Jenner
Int’l frakt

Se mer

Ett officiellt släppdatum har ännu inte bekräftats, men enligt våra källor kommer Travis Scott X Nike Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” att landa på våren eller sommaren 2022 och kommer troligen att sjunka längs en annan färgväg. Låt oss veta om du föredrar den här framför OG, och medan du är här är här varje enskilt Travis Scott X Nike som vi vet är i verken!

Bild via Kylie Jenner
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *