Ljus upp ditt liv med Nike Dunk High “Pink Prime”

Nike Dunk fortsätter att dominera 2021 och precis när du trodde att det var över har Nike Dunk High “Pink Prime” avslöjats. Däckt ut i en färgväg som kommer att få dig att önska att du skulle komma ihåg dina solglasögon, det här är absolut ett par som kommer att få din upptäckt på gatan! Den klassiska silhuetten finns i all sin härlighet och visar den kända färgblockeringen som har varit en fan-favorit eftersom 1984.

Uppformat från premiumläder i hela, visar överdelarna en snygg blandning av dynamisk rosa och vitt och lägger till en modern twist till de legendariska college-färgvibberna. Nikes signatur Swoosh -logotyp går över både sido- och mediala sidor, medan ytterligare varumärke förekommer vid tungorna. Andra anmärkningsvärda detaljer inkluderar ett klassiskt snörningssystem för att hålla dessa fast på fötter och en perforerad tåbox.

Bild genom Nikenike Dunk High “Pink Prime”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nikenike Dunk High “Pink Prime”

Int’l frakt

Se mer

Massor av stoppning erbjuds runt vristen och antyder att det en gång var prestanda basket sneakers, medan tonal sömmar håller dessa motståndskraftiga som alltid. Under foten döljer en Whited-Out-mellansula med gummi massor av dämpning för att garantera att det här är bekväma vardagliga steg, medan en färgkoordinerad rosa yttersula slutför utseendet.

Om du redan ser upp dessa dåliga pojkar är den goda nyheten att de kommer att släppa på Nike och välja säljare under de kommande veckorna, så se till att hålla det inlåst här på den enda leverantören för alla De senaste uppdateringarna om detta par och så många fler! Medan du är här, kolla in resten av vår webbplats för din dagliga skor fix och för att få nedgången på hur du går in i sneaker -lotterier.

Bild genom Nikenike Dunk High “Pink Prime”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nikenike Dunk High “Pink Prime”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *