Nike Air Max “Surplus Supply” -paket visar tunga Travis-vibber

Nike Surplus Supply Pack är den nuvarande som använder från Swoosh-märket som tar på sig det nuvarande utomhusklara mönstret som sopat skodonmarknaden med storm. Pionjär av de som Travis Scott (med sitt Cactus Tracks -projekt) såväl som Nikes egen ACG -linje, är mönstret till synes ostoppbart.

Air Max 95 såväl som Air Max 90 behandlas båda på överskottsförsörjningen såväl som det är riskfritt att säga att det sitter oklanderligt bra över de två legendariska silhuetterna. Om du har letat efter något annat att lägga till i din samling, kan dessa bara vara din nästa polis?

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike
Båda paren är utsmyckade i olivgrönt såväl som Khaki-färgade färgvägar för ett militaristiskt utseende, medan de primära byggnadsmaterialen över överdelarna verkar vara duk, mocka och syntet. Air Max 95 visar upp en bekvämt placerad lagerficka på tungområdet, medan AM90 istället väljer en flygjacka-stil med dragkedja över snören, liknande den som ses på Travis Scotts AF1.

Under foten visar båda paren vit mellansula som är avrundade med fläckiga yttersulor, när de återigen drar motivation från den legendariska ACG (alla villkorväxel) sub-label. Orange detaljer fungerar också över sneakers som lägger till den bästa beröringen av kontrast såväl som när de återigen tar inflytande från väpnade styrkor.

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike
Som det står, är båda mönster från Nike Surplus Supply Pack ännu inte ett officiellt släppdatum, men de är säkra på så snart mycket mer avslöjas att vi kommer att vara de allra första att meddela dig! Håll den låst idealisk här hos den enda leverantören och se till att inspektera det kommande Stone Island X New Balance -samarbetet!

Bild med hjälp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *