Wizkid stjärnor i den senaste Puma X JD Suede -kampanjen

Inför lanseringen av den senaste Puma X JD -sportkampanjen för att fira relanseringen av Puma Suede Classics -samlingen har Global Sportswear -märket meddelat att den nigerianska rapstjärnan Wizkid Will Will stjärna som den senaste varumärkesambassadören.

Starta sin musikkarriär på bara 11 år gammal har Wizkid (riktigt namn Ayodeji Ibrahim Balogun) vuxit till att bli en global superstjärna, högt respekterad inom sitt eget område. Han kommer nu att starta som ledningen i lanseringen som går upp till den senaste kampanjen från Puma.

Bild via Puma
Puma Suede har varit en kultklassisk bästsäljare sedan den först lanserade hela vägen tillbaka 1968 och ändrade spelet när det kom till gatastil. Den tyska sportkläderetiketten sätter återigen en tung tryck på silhuetten för 2020, med Wizkid banbrytande rörelsen.

Här på den enda leverantören kan vi inte vänta med att se mer från den senaste kampanjen och vara säker på att vi kommer att vara de första som meddelar dig. Håll den inlåst här för allt det senaste och medan du är här kolla in den senaste off-white X Nike-modellen som ska avslöjas!

Bild via Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *