En Ma Maniére x Lanvin länkar upp för att förse oss med färska Activewear-silhuetter

med sneaker-communityn som redan chomperar på lite för att få tag på den kommande A Ma Maniére x Air Jordan 2, verkar det den Atalanta-baserade lyxhandlare fortsätter att ha oss alla i ett chokehold. Nu, före skoens april-utgåva, har en MA Maniére X Lanvin kopplat till en samling high-fashion Activewear-stilar.

I dessa mest nuvarande erbjudanden ser vi hoodies, svettningar, shorts, träningsdräkter, T-shirts och till och med två par sneakers. Var och en av dessa stycken anländer med ett urval av co-märkta signaturer och premiumkonstruktion också.

Bild med hjälp av en MA -maniere
Till synes ledande gäng ser vi en tvådelad träningsdräkt som anländer till en krämig färgad nyans. På utsidan av de yttre sidorna ser vi grå kontrasterande ränder såväl som små logotypsignaturer på bröstet. På andra håll ser vi matchande hoodies och korta uppsättningar som kommer med en sparkad konstruktion. Den gråa uppsättningen anländer med en stor och kontrasterande bröstsignatur, medan dess svarta motsvarighet istället sportar en liten vit logotyp.

För dem som försöker få tag på detta en Ma Maniére x Lanvin -samling är den för närvarande tillgänglig på varumärkets webbplats. I andra nyheter skulle Stussy öppna en ny Paris -baserad kapitelbutik.

Bild med hjälp av en MA Mainere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *