The Complete Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -samlingen introducerar imorgon

Complete Stranger Things säsong 3 släpper slutligen imorgon, liksom vad mycket bättre metod finns för att fira den väldigt framträdande sci-fi-serien än med varumärket Nya Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -samling?!

Bestående av tre vintage silhuetter, såväl som varje design är målad i en patriotisk färgplan för att visa denna säsongs 4 juli -inställning. Cortez är utformad från ett slående rött läder med en kontrasterande vit Swoosh som skjuter över såväl sidor som mediala sidopaneler.

Blazer Mid, å andra sidan, har en stark blå nyans och är utformad från smöriga mocka paneler. En chunky vit gummi -mellansula sätter sig under för komfort som är bortom jämförelse. Förutom äntligen får Tailwind 79 den fulla röda, vita och blå behandlingen, med en passning och mocka byggnad för de allra bästa av båda världarna.

Alla tre skorna fungerar året “1985”; Präglad på hälen som ett nick till den senaste Stranger Things-säsongen, liksom co-märkta beskrivningar dyker upp på tungan såväl som innersula och slutför det samarbetsutseendet.

Stranger Things X Nike ‘Independent Day’ samling är en måste polis för fans av hit Netflix -showen förutom Vintage Sneaker -entusiaster att träffa hyllor i morgon den 4 juli, exakt samma dag som Complete Stranger Things säsong 3. Låt oss förstå vilket par du planerar att lägga till i din samling, såväl som när du är här, se till att titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *