Kan Dior X Nike -kollektionen äntligen komma snart?

År 2017 tog Dior Homme dåvarande konstnärliga chef Kris Van Assche till Instagram för att reta ett potentiellt Dior X Nike-samarbete. Enkelt bildtexter “Just Do Dior”, bilden har tagits ner, minnesmärke endast i skärmdumpar. Nu har ryktet att Power -duon kan återförenas, och här är allt vi vet hittills.

Enligt Sneaker Insider @OVRNUNDR.IO är det franska lyxmodehuset intresserade av att samarbeta med Swoosh för en fullständig samling. Detaljer är oerhört knappa just nu, så att detta bara kan beskrivas som ett rykt, men detta borde inte överraskas för någon.

Tidigare i år tappade Nike bakhåll för en två-sneaker-samling. Som vi alla vet ägs bakhåll av Yoon Ahn, som för närvarande är Diors smyckesdesigner. Detta är den ideala möjligheten att släppa en high end -kollaps, liksom att konkurrera med den kommande Prada X Adidas -samlingen som har tagit branschen helt med storm.

Ganska mycket ingenting är känt om det påstådda Dior X Nike -samarbetet, men en sak som är säker är att vi kommer att låta dig veta så mycket mer info kommer in! Låt oss veta vad du tycker om den här nyheten, och se till att hålla den låst hos den enda leverantören!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *