Supreme X Missoni arbetar tillsammans för ett val av stickade häftklamrar

som fortsätter med öppningen av sin Berlin-baserade flaggskeppsbutik, Ultimate är tillbaka och fortsätter med sin Spate of FW21-samarbeten. Denna senaste koppling mellan Ultimate X Missoni visar en mängd viktiga stickkläder på vintern såväl som höstliga nyanser.

För de okända är Missoni ett italiensk high-end modehem som förstås för sin högkvalitativa såväl som färgglada stickkläderstilar och stilar. Med nästan 70 år i spelet har Missoni just finjusterat sin stickade ritning för att producera en produkt med ageless stil och funktion. Varumärket arbetade till och med tillsammans med Palm Angels tidigare i år för en expansiv kapsel.

Bild via Ultimate
Denna senaste kollektion består av tungviktiga jackor, grafiska trycksvett, halva zip -polos, samarbetslogotyptrycket samt eleganta containerhattar, som alla visar en mängd olika oapologetiskt höga stickkläder.

Bild via Ultimate
Till synes ledande samlingen ser vi att de tunga zip-up-jackorna dyker upp både i både röda såväl som miljövänliga toner, med de höga färgstänk som var något som liknar Coogi-tryck från 90-talet. Dessutom sportar dessa stycken en stor “Missoni Supreme” -signatur på baksidan.

Hela samlingen kommer att minska denna torsdag klockan 11 GMT både i butik och online. I andra nyheter, glam upp ditt spel med detta Gucci X Xbox Series X -paket.

Bild via Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *