Nike Zoom 2K är den här säsongens Must-Have Chunky Sneaker

När Nike introducerade Zoom 2K tillbaka i november förra året, lämnades sneakervärlden i total vördnad. Medan det tydligt påverkades av stilar från Noughties, något som till och med antyds i namnet, innehöll den chunky sneakeren på samma sätt massor av avantgarde detaljer som snabbt kan misstas för en sko från framtiden.

Finns i ett brett utbud av distinkta färgvägar, oavsett om du söker efter ditt allra första par eller om du är en Z2K -samlare, är dessa fyra de att leta efter. Tillverkad från en ultra premiumbyggnad av läder, nät, nylon samt gummi, har varje sko en otroligt estetik som säkert kommer att vända huvudet vart du än går. Täckt i retrofuturistisk styling har höjdpunkten på Zoom 2K måste vara den utökade yttersula -lappen som liknar slutet på en Swoosh.

Nere nedan kommer du att upptäcka en ytterligare tjock skum mellansula, såväl som att det är inlåst med en nötningsbeständig gummi yttersula för elastisk dragkraft med varje steg, vilket gör denna sko perfekt för de våta såväl som blåsiga månader framöver.

I lager på Foot Locker UK i ett brett utbud av färgvägar, se till att du inspekterar Nike Zoom 2K samt låt oss förstå vilken du känner dig mest! För de mest populära nyheterna i Sneakers värld, se till att hålla den låst vid den enda leverantören!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *