Två helt nya färger från Nike ISPA Flow 2020 kommer att introducera snart

som åkte på Techwear-vågen, Nike har just avslöjat två helt nya färgvägar av det väl älskade ISPA-flödet 2020 silhuett. Med titeln The Nike ISPA Flow 2020 SE “Dutch Green” samt Nike ISPA Flow 2020 SE “Violet”, erbjuder båda paren rena färgvägar integrerade med tekniska utseende. Tidigare färgvägar av denna design erbjöds endast i subtila mjuka färgvägar, så ett färgströ av färg här är helt välkommen.

Först upp är den “holländska gröna” varianten, med en grå överdel som accentueras med hits av gröna, marinblå och svart. Den strumpliknande övre är fäst med ett hastighetssystem, medan massor av Swoosh-logotypåtgärder kan upptäckas över designen. Pullflikar finns på samma sätt på både tungorna såväl som klackar, med den miljövänliga mellansulan som döljer massor av dämpning och slutför utseendet.

Bild med hjälp av Nikenike ISPA Flow 2020 SE “Dutch Green”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike ISPA Flow 2020 SE “Dutch Green”

Int’l frakt

Se mer

Därefter visar den “violetta” iterationen en övre som skärmar en blek lila nyans, som namnet skulle innebära, tillsammans med grått såväl som senapgula accenter och utvecklar en lämpligt tilltalande färgkombination. Exakt samma funktioner gäller här hela tiden och producerar en look som är normal i ISPA -linjen samt mycket absolut förberedd för en plats i din sneaker -samling.

Om du gillar utseendet på någon av dessa utgivningar är den stora nyheten att du snart kan få tag på dem, eftersom båda paren kommer att minska under de kommande månaderna med hjälp av Nike såväl som andra väljer återförsäljare. Se till att hålla den inlåst i idealisk här hos den enda leverantören för alla nuvarande såväl som när du är här, ta en titt på den helt nya Air Jordan 1 Aspect Gore-Tex “Light Curry”!

Bild med hjälp av Nikenike ISPA Flow 2020 SE “Violet”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike ISPA Flow 2020 SE “Violet”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *