Det nya Puma Rider Pack firar historien om att springa

i 490 f.Kr., en grekisk soldat som heter Pheidippides sprang från Marathon till Aten för att ge ett meddelande. Körningen var 25 mil lång såväl som Legend säger att han kadeade över och dog direkt efter att meddelandet levererades. Jag tror att det är eftersom han inte använde de bästa skorna.

Så småningom rullade 70 -talet runt såväl som tillsammans med att donera blossar, plattformar såväl som miniskirts, människor började snöra sina fitnessinstruktörer och gå till gatorna för att springa. Nu kallas ‘The Running Boom’, över 25 miljoner amerikaner tog upp vägen. Tidigare en speciell spårsport, som körde ett eget liv och slutade med att vara den billigaste, många inkluderande metoden för att få ett träningspass och förbättra din hälsa.

Från denna nya galning föddes Puma -ryttaren. En av de mest tekniskt avancerade löpande fitnessinstruktörerna på marknaden vid den tiden, producerades den skiftet av spår som körs till vägkörning. Lätt såväl som mångsidig tack vare dess mycket lilla stoppning såväl som foder, silhuetten var välkänd för sin chockabsorberande yttersula. Omedelbart igenkänd även nu var den korrugerade sulan motsvarigheten till spikade kläder men för trottoaren. Med läderinsatser som förbättrade bärarens stabilitet drev detta par löpare människor till nya personliga bästa, förlängde deras steg och stödde deras körning. Ett företag föredrog i Running-Shoe Hall of Fame, den traditionella ryttaren var ostoppbar.

I händelsen av ryttarens historia kommer Puma att släppa en eftertraktad Rider OG -samling. I uppdaterade silhuetter med samtida detaljer samt uppgraderad prestandateknik har samlingen tre måste-ha par. Den första, den snabba ryttaren OG, är paret med den närmaste relationen till den ursprungliga designen. Med stilens signatur korrugerade sula är den övre nylon och mocka för en något mycket mer premiumfinish.

Bild genom Puma
Den andra silhuetten i sorten är den framtida ryttaren OG. Denna stil är metod som är mycket mer samtida med storstadsinflytanden samt på trendiga streetwear-överklagande. Sulan på detta par är subtilt korrugerat så att du fortfarande får greppet men det är mycket mer estetiskt tilltalande. Med en TPU -hälstabilisator såväl som Vintage Colourway ger den nyligen utvecklade mellansulan hög rebound och komfort. Så det finns ingen anledning att inte bära detta par varje dag.

Bild genom Puma
Den sista silhuetten i samlingen är förmodligen den mest moderna. Ett bevis på den chunky-trenentrenden, sulan är tjock, bekväm såväl som fjädrande, medan den andningsbara övre är utformad från dekonstruerat nät. Polerad av med fläckar av superslötsmocka, ledtråden är i namnet med detta par: Detta är framtiden för att köra tränare.

När man nu är fast erkänd som en av de mest betydelsefulla sporterna i världen, är skivor inställda, skadade och krossade ut parkens vänster, bäst och mitt. I de senaste nyheterna avslutade den kenyanska löparen Eliud Kipchoge ett maraton på bara två timmar, och satte ett nytt rekord och bevisar att människokroppen kan skjutas ännu mer än vi trodde. Tillsammans med Kipchoge finns skivbrytare som Usain Bolt, Florence Griffith Joyner såväl som Brigid Kosgei såväl som när den tekniska utvecklingen fortsätter att göras i världen av skor, till och med deras skivor kommer säkert att krossas i framtiden.

Det nya Puma Rider Pack kommer att överbrygga utrymmet mellan såväl mode som funktion. Samlingen utvecklas med Sportswear Giant’s många avancerade innovation men samlingen produceras och driver gatorna och driver gränser. as well as we anticipate it’ll do just that.

Tillgänglig för polis den 26 oktober, ställ in dina larm för denna utgåva. since we anticipate a offer out.

Image through PUMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *