Den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” släpper i sommar … men det finns en fångst

den här veckan såg vi en spärr av off-white X Nike News, och det ser inte ut Det stannar när som helst när mycket mer frisläppsinformation just har dykt upp för den varmt förväntade off-white X Nike Air Force 1 “University Gold”. Först läckte hela vägen tillbaka i maj 2020, det bekräftades officiellt av Virgil Abloh den här månaden i inte en utan två exklusiva varianter, och här är allt vi vet hittills.

Kanske en av de mest hypade modellerna med tanke på att den off-white X Air Jordan 1 “UNC”, “University Gold” har en skarp läderöverdel som är målad i en djärv gul nyans. Liksom alla Ablohs andra Air Force 1s, har den här en skimrande Silver Swoosh som skjuter över sidopanelerna i sidled.

Som påpekats i introduktionen kommer det att finnas två versioner av “University Gold”, en med en monotonpalett och den andra med en svart Nike Air -mellansula under foten, liknande det outgivna paret som “av misstag” skickades till en idrottsman förra året.

På andra håll hittar du alla dekonstruerade detaljer som vi alla känner och älskar, inklusive citerad text på skosnören, exponerade sömmar och naturligtvis den ljusröda off-white zip-tie som nu har blivit synonymt med Milan-baserade modehus.

Nu är det dags för den helt viktiga release-informationen. Ställ in att lanseras någon gång i juli, båda off-white X Nike Air Force 1 “University Golds” kommer att göras i samarbete med Institute of Contemporary Art Boston så kommer förmodligen att vara vansinnigt begränsade. Även om detta inte är första gången Abloh har arbetat med gallerier för en exklusiv utgåva, bekräftar denna typ av att det mycket kommer att släppas på SNKR eller på Nike och kommer att begränsas till ICA -utställningen i sommar.

Uppenbarligen är detta fruktansvärda nyheter om det är sant, men se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer info när den utvecklas! Vad tycker du om den kommande kollaps? Låt oss veta, och medan du är här kan du lika gärna ta en djupgående titt på den off-White X Air Jordan 1 “Canary Yellow”!

Bild med hjälp av House of Heat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *