Ronnie Fieg visar två partnerskap för Kiths Fall Collection

King of the Collab och Kith Head-Honcho, Ronnie Fieg har tagit till Instagram för att visa sin etiketter Fall ’19-samling. Skryter med mysiga stickor, massor av corduroys och 2 kollaps som vi inte kan vänta med att få vår praktiska.

falsk

Lansering av färgblockade stickade svettningar, fulla ymphuvor, snötvättade sladdar och två materiella huvtröjor. Dessa integrerade skapar en gata-klar estetik med en antydan till Americana Staples, för att säga att den senaste samlingen är expansiv är en underdrift.

falsk

Den första kollaps som släpps är med Pendleton. Med det ursprungliga mönstret för signatur som kommer över tre ullhuvtröjor är denna kollaps nästa droppe i Kith Monday -programmet. På kollaps sa Fieg:

”Jag köpte en Pendleton -handduk förra sommaren och jag gillade den så mycket att jag bokstavligen ville bära den. Så vi samarbetade med Pendleton för att göra tröjor gjorda av samma material och klädde i mina favorittryck. ”
falsk

Slutligen har vi Kith X Clarks Wallabee och alla dessa färgvägar ska dö för. Hela Kith -varumärket till kragen och en premiummocka över hela skon är hela samlingen en höstlig väsentlig. Håll den låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna från Streetwear -samhället.

falsk

falsk

falsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *