Ta en titt på den kommande Adidas Ultra Improving 2020 “NASA”

rem själv in och gör dig redo, när vi har en första titt på den kommande adidas Ultra förbättrar 20 NASA och det ser ut som en absolut banger! Än så länge är vi inte säkra på om det kommande paret är ett officiellt samarbetsprojekt, men det ser ganska troligt ut.

Den väl älskade löparen är utsmyckad i en iögonfallande silverfärg för en utseende utanför den här världen som är inspirerad direkt av National Aeronautics and Space Administration, så läs vidare när vi har en närmare blick idealisk här Den enda leverantören!

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks
Uppformade från den tre randetikettens signatur Primeknit -tyg är överdelarna både bekväma och långvariga och visar också Ultra Boosts signaturbur -exoskelett. Pops of Laser Orange förbättrar färgvägen, medan NASA-inspirerad varumärke finns på tungorna.

Den bästa funktionen måste emellertid vara innersulorna, som är tryckta med grafik inspirerad av månens steniga yta samt den officiella NASA -logotypen. Allt är avslutat med en klassisk förbättring av mellansula och långvarig gummi yttersula för en premiumkombination!

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks
Om du försöker få tag på den kommande Adidas Ultra förbättrar 20 NASA, måste du sitta lite längre ännu, eftersom paret inte officiellt har tillkännagivits. Under tiden, se till att hålla den inlåst i idealisk här för alla nuvarande och kolla in Nike Air Force 1 Gore-Tex-stövlar som just har avslöjats!

Bild med hjälp av Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *