Air Jordan 1-elementet Gore-Tex ytor i en “Berry” -färgad

Förra veckan såg vi teasern av AJ1 Gore-Tex “Light Curry” -färgad-en vintervänlig variation av Michael Jordans klassiska basket Nike Nike sneakers. Den här gången har en ny färg-iteration gått med i släpplinjen. Vi har en närmare titt på Air Jordan 1-elementet Gore-Tex “Berry” och här är allt du behöver veta!

Till skillnad från sina två första motsvarigheter som dök upp i “Shadow” och “Light Bone” -neutrala färgpaletter, skiljer sig denna Jordan 1 Gore-Tex “Berry” verkligen från publiken och bär en populär lila layout.

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Den vinteriserade konstruktionen förblir på plats, med vattenbeständiga och elastiska verktyg överallt. Den lila nubucken sitter ovanpå en ripstop -bas markerad i en lila nyans som är mycket lättare, vilket ger en idealisk kontrasterande balans mellan de två. Svarta accenter höjer ännu mer färgschemat genom skosnören, tungorna, krage, Swoosh-logotyper på sidoväggarna, “Gore-Tex” -märke och MJ: s kända Wings Insignia.

Vi tvivlar inte på att stora Jordan-samlare har ögonen på att säkra Air Jordan 1-elementet Gore-Tex “Berry” på släppdatumet. Var noga med att hålla sig inlåst här hos den enda leverantören för att hålla dig meddelad om Nikes släppkalender. I relaterade nyheter, få en officiell titt på Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”.

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *