Din bästa blick ännu på Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”

Travis Scott är utan tvekan en av de mest inflytelserika kollaboratörerna i skorspelet och han har tydligt varit upptagen från sent. Efter att bilder först dykt upp i september får vi nu en närmare titt på den kommande Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”. Den Houston-baserade rapparen tjänade först AJ6 2019 och fansen har övervägt att det väntat på en annan ansträngning.

Cactus Jack-stjärnan håller saker i linje med sitt ursprungliga koncept på detta par och antar en beige militärinspirerad färgväg som kommer att smälta in i din befintliga garderob sömlöst. Läs vidare nedan för en närmare titt och mycket mer information!

Överdelarna ser ut att vara utformade från premiummocka för en förhöjd tag på den legendariska basket -silhuetten, med det panelerade utseendet uppdelat med perforeringar för andningsförmåga. Red Branding använder en skarp kontrast inklusive en Jumpman -logotyp på tungan och dubbla Nike Air/Cactus Jack -varumärke på klackarna.

Andra viktiga detaljer inkluderar stashfickor på de inre vristerna tillsammans med en beige-färgad mellansula som döljer en synlig Nike Air-enhet under hälen. Utseendet är avslutat med en genomskinlig yttersula för bästa touch till silhuetten. Jordan 6 har gjort en betydande förnyelse från sent och detta par kommer utan tvekan att lägga till hype!

Bild med hjälp av get

Bild med hjälp av get
Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki” har ännu inte fått ett officiellt lanseringsdatum, även om vi förväntar oss att se det under de kommande månaderna. Om du försöker polisen, se till att hålla det inlåst i ideal här hos ensamförsäljaren för alla aktuella nyheter och uppdateringar och medan du är här, kolla in hur Brexit påverkar sneakerindustrin!

Bild med hjälp av get

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *