Få lite frisk luft med Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’

Du kan inte gå fel med den helt nya Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’! En traditionell silhuett med en modern design, du kräver definitivt ett par i din sneaker -rotation den här säsongen, liksom här är just varför!

Anländer till en unik färgväg som bleknar från en orörd vit nyans i toppen till en snygg svart palett i botten, uppfriskande miljövänliga accenter-funktion i hela denna luft max 95 för en pop av kontrast. Skon, som är dekorerad i ett antal premiummaterial som Ultra Luxe -läder samt smörig mocka, sitter skon ovanpå en chunkig skummensula som använder Swooshs luftteknologi för otrolig komfort med varje steg. För att runda det hela pryder ett Air Max -märke tungan, medan Nike Air -varumärket stämplas på hälen.

Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’ är tillgängligt nu från Footasylum, är ett måste-kopia för din samling, så se till att ta ett par medan det fortfarande är tillgängligt! Låt oss förstå om du lägger till ett par till din rotation, och när du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *