Våra favoritregionala exklusiva sneakers tillgängliga på Stockx just nu

Så mycket som du kanske inte gillar regionala exklusiva utgåvor, de är en del av anledningen till att sneaker -spelet är lika spännande som det är. Begränsat till specifika städer eller länder över hela världen, om du vill ha ett par av dessa, måste du arbeta för det eftersom de är ganska svåra att komma med. Med allt som sagt har vi valt våra fem favoritpar som du kan köpa på StockX just nu!

Såld ut överallt är Stockx det enda stället som du kan hitta dessa, så se till att du slutar vad du gör och kolla in dem just nu! Låt oss veta vad dina favoritpar är, och medan du är här kan du lika gärna kolla in Full StockX -sneaker -sortimentet!

Int’l frakt

Köp nu

Clot X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”

Att sparka av allt är Clot X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”. Tillverkad i samarbete med Edison Chen och Kevin Poon, denna specialutgåva hyllar den kinesiska kulturen komplett med traditionella mönster sömda i siden. Om vi ​​talar om det, är den övre att riva bort så att inga två par kommer att se exakt samma ut. Släppt uteslutande i Los Angeles, Hong Kong och Shanghai, detta är din chans att säkra dessa gral.

Int’l frakt

Köp nu

Nike Air Max 1 “Chinatown New York”

Nike Air Max 1 “Chinatown New York” är, händerna ner, en av de mest ikoniska AM1 -färgerna som skulle släppas under det senaste decenniet. Det firar det kinesiska samfundet i Big Apple och bär också många andra smeknamn till att inkludera “kinesiskt nyår” och “NYC CNY”. Fylld med en galen mängd detaljer inklusive lyktorna på innersula och den bevingade hästen runt hälen, tappade dessa uteslutande för USA.

Int’l frakt

Köp nu

Ronnie Fieg X Asics Gel-Lyte III “Yoshino Rose”

Medan Ronnie Fieg verkligen inte är främling när det gäller kollaps med Asics, kan Ronnie Fieg X Asics Gel-Lyte III “Yoshino Rose” bara vara deras bästa ännu. Den firar öppningen av Kiths Tokyo -utpost och får sitt namn från det ikoniska Yoshino Cherry -trädet som blommar varje år. Som du kanske redan har gissat gjordes dessa uteslutande för Tokyo, så ta dem här just nu.

Int’l frakt

Köp nu

Yeezy Boost 350 V2 “Synth”

Låt oss nu få knä djupt in i Yeezy Territory med Yeezy Boost 350 V2 “Synth”. En av de mest eftertraktade färger som någonsin gjorts, Kanye West applicerade en pastellrosa nyans på Primeknit övre komplett med kontrasterande grå accenter hela tiden. Nere nedan hittar du en vansinnigt bekväm boost mellansula, och allt är bundet med ett par eller reflekterande snören. Skapat uteslutande för Afrika, Asien, Mellanöstern och Australien, du kommer definitivt inte att hitta dessa någon annanstans.

Int’l frakt

Köp nu

Yeezy Boost 700 “Magnet”

Medan vi talar om er, måste vi ge en speciell utrop till Yeezy Boost 700 “magnet” som var en av de allra första 700 -talet som någonsin tappade. Tillverkad av grått läder och mocka sätter en off-white boost-enhet nedanför, inrymd i en mycket skulpterad mellansula. Om du undrar varför du aldrig någonsin sett dessa personligen beror det förmodligen på att de uteslutande gjordes för den amerikanska marknaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *