Yohji Yamamoto avslöjar sin nästa adidas Y-3-löpare 4D

Förra årets adidas Y-3-löpare 4D ‘Black’ tog sneakervärlden med storm, och dess efterträdare är på väg att göra samma sak. Denna mördade sneaker, som presenterades under Paris Fashion Week, är den perfekta kombinationen av adidas framsteg och Y-3: s otänkbara mode-estetiska och progressiva japanska hantverk.

Tillverkad av en stretchig primeknit, paneler med premiumläderfunktion i hela för en luxe -estetik. Yohji Yamamotos berömda signatur pryder sidorna, medan Y-3-varumärket tar sig till tungan. Ett criss -cross -mönster prickar sidopanelerna – en nick till Y -3 QASA -racer 2014 – och ner nedanför, är en svart Futurecraft 4D -mellansula närvarande, vilket markerar den första sneakeren med färgad 4D.

Naturligtvis fick vi en titt på en annan Y-3-löpare 4D Colourway tillbaka i Yamamotos vår/sommar 2019-show som innehöll ett helt annat utseende helt. Målad i helt vit, innehöll det ett snörningssystem som är ganska lik Y-3 Kusari som släpptes 2018.

Låt oss veta vilken adidas Y-3-löpare 4D-färg du skulle cop, och se till att ladda ner den officiella den enda leverantörsappen för helt gratis bäst nu! Medan du är här, kolla in resten av Y-3: s höst/vinter 2019-kollektion!

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in strömmen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *